Hé hallo,

Tijdens de opleiding Media vormgeving (grafisch) aan het ROC van Twente in Enschede kreeg ik de twee keer de kant om stage te lopen. Mijn eerste stage was bij InStijl Media. Hoe ik het doe op stage wordt beoordeeld door de stagebegeleider. Het stageverslag die ik moest maken werd beoordeeld door school.

Ik wou niet een gewoon boekje maken maar een speciaal boekje. Ik koos ervoor om verschillende pagina formaten te doen. Dit was een uitdaging en leuk om te doen. Als ik het nu bekijk zou ik veel dingen anders doen. Zoals de kleuren en achtergrond afbeeldingen op de pagina’s, hierdoor is het eindresultaat in mijn ogen niet helemaal gelukt. Zie hieronder het stageverslag.

[huge_it_slider id=”2″]

Het was een erg leuke stage waardoor ik veel te vertellen had, daarom zie je veel tekst. Ook wou ik graag laten zien wat ik allemaal gemaakt had, daarom ook veel foto’s en mock-ups.

Bedankt voor het lezen en kijken.
Check ook mijn blog karlijnsblog.nl
Fijne dag…

-Karlijn