Hé hallo,

Mijn tweede stage van de opleiding Mediavormgeving heb ik gedaan bij VormFactor. VormFactor is een reclamebureau met inspirerend design, doeltreffend kleurgebruik en veel kennis. VormFactor creëert logo’s, huisstijlen, brochures, websites, flyers, poster, animaties en nog veel meer. Voor alle vormgeving kun je er terecht. De kracht van VormFactor ligt in het overbrengen van een boodschap door beeld, kleur en vorm in de juiste balans bij elkaar te brengen. Er wordt met passie gewerkt en altijd in nauwe samenwerking met de opdrachtgevers.

Voor dit stage verslag leek het mij leuk om een poster te maken. Dit omdat VormFactor XL prints levert. Hieronder zie je het resultaat. Ik heb gekozen om verschillende vormen te gebruiken zoals een cirkel en grote vlakken. Dit vond ik goed bij de naam VormFactor passen. De kleuren die ik heb gebruikt zijn kleuren die VormFactor zelf ook gebruikt. Ik vind de kleuren mooi en heel erg opvallend vooral het geel en roze.

Ik heb veel afbeeldingen gebruikt om de teksten te verduidelijken. Omdat het snel onrustig werd heb ik veel van die foto’s zwart wit gedaan. Ook omdat ik geen andere kleuren wou dan geel, roze en blauw.

Bedankt voor het lezen en kijken.
Check ook mijn blog karlijnsblog.nl
Fijne dag…

-Karlijn