Hé hallo,

Welkom bij mijn zelf gemaakte/verzonnen boeken serie. Voor één van mijn examen opdrachten van school moest ik een huisstijl maken voor een uitgeverij met daarbij minimaal 2 boekomslagen. Ik heb mij een beetje laten gaan met die boekomslagen en heb er 7 gemaakt. Dit omdat ik graag meerdere boeken op de media-uitingen van de uitgeverij wilde hebben. En dit niet met bestaande boeken die ik niet ken wou gaan doen. Ik heb ervoor gekozen om ook een boeken serie te gaan maken omdat dit mij leuk en interessant leek.

Het zijn misdaad boeken, deze lees ik zelf niet maar er een boekomslagen voor maken vond ik erg leuk. Ik heb de 7 boekomslagen verdeeld over 5 berichten omdat ik ze graag goed wil laten zien. In dit bericht vind je 3 boekomslagen die zijn “geschreven” door Mark Marksen. De namen van de boeken en auteur heb ik zelf verzonnen, het zijn geen bestaande boeken.

Het eerste boek heet De Beroving. Zoals je ziet en gaat zien bij de volgende twee delen zie je de verf/watercolor vlekken. Hierin heb ik afbeeldingen verwerkt. Je weet niet altijd goed wat je ziet maar dat vind ik juist spannend. Bij dit boek zie je wel duidelijk een man met een hoodie maar voor de vrouw moet je beter kijken. Het boek gaat dan ook over de man die een vrouw beroofd en ontvoerd.

Het vervolg van dit boek heet De Buit.

De vrouw is beter zichtbaar omdat dit boek al wat meer over de vrouw gaat. De buit van zijn beroving/ontvoering. Ik had bedacht dat dit een beetje zo’n thriller met romantiek is. Ze worden daarom verliefd op elkaar. Maar is dat het stockholm syndroom of echte liefde. Hieronder de afbeeldingen die ik heb gebruikt.

Het derde boek heet De Dominantie.

Dit boek gaat over de relatie die ze hebben opgebouwd. Nog steeds met de vraag of het echte liefde is of het Stockholm syndroom. Ook is er een switch van dominantie. De vrouw is niet meer stil en verlegen maar heeft nu een duidelijke mening. Daarom is de vrouw op de omslag nu beter zichtbaar. De man is iets veranderd, slechter verzorgd hij is breder geworden en heeft een baard. Dit is bewust gekozen hierdoor lijkt die op de een of andere manier minder op een crimineel.

Ik ben heel blij met het resultaat. Je kunt heel goed zien dat het een serie is. En ik vond de foto’s bewerken super leuk om te doen.

Wil je de huisstijl/media-uitingen van de “uitgeverij” zien klik hier: Uitgeverij Bijzonder Goede Boeken
Bekijk ook zeker de andere boekomslagen en hoe die zijn ontstaan.

Bedankt voor het lezen en kijken.
Check ook mijn blog karlijnsblog.nl
Fijne dag…

-Karlijn