Hé hallo,

Welkom bij het boekomslag die ik tot nu toe het leukst vond om te maken. Voor één van mijn examen opdrachten van school moest ik een huisstijl maken voor een uitgeverij met daarbij minimaal 2 boekomslagen. Ik heb mij een beetje laten gaan met die boekomslagen en heb er 7 gemaakt. Dit omdat ik graag meerdere boeken op de media-uitingen van de uitgeverij wilde hebben. En dit niet met bestaande boeken die ik niet ken wou gaan doen.

Het zijn misdaad boeken, deze lees ik zelf niet maar er een boekomslagen voor maken vond ik erg leuk. Ik heb de boekomslagen verdeeld over 7 berichten omdat ik ze graag goed wil laten zien. In dit bericht vind je een boekomslag voor een boek genaamd Jane Doe “geschreven” door een Amber Amberson. Deze namen heb ik zelf verzonnen en de persoon bestaat volgens mij niet. De naam Jane Doe had ik verzonnen en later bleek die naam best veel gebruikt te zijn. Voor deze schoolopdracht lijkt mij dat geen probleem.

Dit verhaal zou kunnen gaan over een jonge vrouw die op het eerste gezicht een hele normale vrouw lijkt. Ze gaat graag winkelen, uiteten, drankjes doen met vriendinnen. Maar alles en iedereen die haar tegenhoud van het perfecte leven die ze wil gaat eraan.

Dit is de foto die ik heb gebruikt. Ik heb haar een mes gegeven waarmee ze mensen die in haar weg staan kan laten verdwijnen. Verder heb ik het erg bloederig gemaakt. Ik had zoiets nog nooit gedaan maar vond het erg leuk. En ben best blij met het resultaat. De glimlach van de vrouw laat zien dat ze echt een koudbloedige moordenaar is.

Wil je de huisstijl/media-uitingen van de “uitgeverij” zien klik hier: Uitgeverij Bijzonder Goede Boeken
Bekijk ook zeker de andere boekomslagen en hoe die zijn ontstaan.

Bedankt voor het lezen en kijken.
Check ook mijn blog karlijnsblog.nl
Fijne dag…

-Karlijn