Hé hallo,

Dit boekomslag is voor één van mijn examen opdrachten van school. Ik moest een huisstijl gaan maken voor een uitgeverij met daarbij minimaal 2 boekomslagen. Ik heb mij een beetje laten gaan met die boekomslagen en heb er 7 gemaakt. Dit omdat ik graag meerdere boeken op de media-uitingen van de uitgeverij wilde hebben. En dit niet met bestaande boeken die ik niet ken wou gaan doen.

Het zijn misdaad boeken, deze lees ik zelf niet maar er een boekomslagen voor maken vond ik erg leuk. Ik heb de boekomslagen verdeeld over 5 berichten omdat ik ze graag goed wil laten zien. In dit bericht vind je een boekomslag voor een boek genaamd Welkom “geschreven” door een Avon Barksdale. Deze naam heb ik gekozen omdat op het moment dat ik deze boekomslagen maakte voor school ik veel keek naar Streams op Twitch. Gamers laten dan zien hoe zij gamen. Op dat moment is GTA rolplay helemaal hot en erg leuk. De naam Avon Barksdale is de naam van een karakter van een gamer.

In het bericht over boekomslag ‘op de grote grijze wolk’ vertelde ik over het stramien dat ik had bedacht. Bij deze heb ik daar met de titel best wel van afgeweken. Ook is dit boek heel strak en clean. Dit boek zou kunnen gaan over geweld en vooral het beginnen ervan, daarom de welkom.

Wil je de huisstijl/media-uitingen van de “uitgeverij” zien klik hier: Uitgeverij Bijzonder Goede Boeken
Bekijk ook zeker de andere boekomslagen en hoe die zijn ontstaan.

Bedankt voor het lezen en kijken.
Check ook mijn blog karlijnsblog.nl
Fijne dag…

-Karlijn