Hé hallo,

Welkom bij mijn tweede boekomslag die ik ga laten zien. Voor één van mijn examen opdrachten van school moest ik een huisstijl maken voor een uitgeverij met daarbij minimaal 2 boekomslagen. Ik heb mij een beetje laten gaan met die boekomslagen en heb er 7 gemaakt. Dit omdat ik graag meerdere boeken op de media-uitingen van de uitgeverij wou hebben. En dit niet met bestaande boeken die ik niet ken wou gaan doen.

Het zijn misdaad boeken, deze lees ik zelf niet maar er een boekomslagen voor maken vond ik erg leuk. Ik heb de boekomslagen verdeeld over 5 berichten omdat ik ze graag goed wil laten zien. In dit bericht vind je een boekomslag voor een boek genaamd Op de grote grijze wolk “geschreven” door een Stefan Steverson. Deze namen heb ik zelf verzonnen en de boeken/personen bestaan niet. Denk ik.

Ik had een vast stramien voor de boeken bedacht. Op de voorkant de titel van het boek, de naam van de auteur, wat voor soort boek het is en in het klein de naam van uitgeverij. Op de achterkant de titel en de naam van de auteur nog een keer. Een beschrijving over het verhaal en het logo, streepjes code, ISBN. Dit is allemaal duidelijke te zien bij het vorige boek Het watermonster. Bij dit boek wou ik laten zien dat de titel en de naam van de auteur ook anders konden.

Dit zijn de twee afbeeldingen die ik in elkaar heb gezet. Het was erg leuk om te doen.

Wil je de huisstijl/media-uitingen van de “uitgeverij” zien klik hier: Uitgeverij Bijzonder Goede Boeken
Bekijk ook zeker de andere boekomslagen en hoe die zijn ontstaan.

 

Bedankt voor het lezen en kijken.
Check ook mijn blog karlijnsblog.nl
Fijne dag…

-Karlijn